Indehaver af Galleri Tusindfryd siden 15.februar 2007. 

Autodidakt kunstner.

Jeg har drevet galleriet udelukkende med egne værker … Jeg har, med et samarbejde mellem flere forskellige fotografer, haft stor succes med mit koncept som vi har valgt at kalde “Foto & Kunst – i samme ramme”…

Det er en anderledes måde at præsentere portrætter på og giver samtidigt mulighed for at tilføje personlige og helt unike detaljer…

Jeg tilbyder også besøg hos enten den private kunde der ønsker vejledning til sit nye maleri i stuen, eller virksomheden der skal have ny kunst på væggene – her er det ofte med logo eller slogan integreret.

Jeg udstiller mange forskellige steder og ønsker et bredt præsentations-nivaeu, så kontakt mig endelig hvis din virksomhed eller arbejdsplads er interesseret i en kunstudstilling for enten kortere eller længere perioder…

Mobil 2425 0266 Annika